درباره وبلاگ


با سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز,امیدواریم که از دیدن این وب سایت لذت برده باشید و با نظرات پربارتان ما را یاری فرمایید. مدیریت وب سایت شهید نیما سرمد
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 45
بازدید ماه : 186
بازدید کل : 51556
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید



<-PollName->

<-PollItems->

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 45
بازدید ماه : 186
بازدید کل : 51556
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1





مدت زمان حضور شما در سایت:
شـــــهید نیــــــما ســــــــرمد




                               



جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 14:29 ::  نويسنده : محمدعلی

 

 

 

این کلمه زیبا، فاخر و فنا ناپذیر کیست و چیست؟ شکوه و والایی این موجود از خود گسسته و به لایتناهی پیوسته از چه مقوله یی است؟ با چه معیاری می توان این دریای بی پایان و این جان سودا زده و تهی از زشتیها و حقارتها را شناخت؟ شناخت این موجود پهناور در دسترس ماست، ولی ما به فضای گسترده روح او راه نداریم. چون شناخت پدید آرنده هستی پر غموض و ابهام باقی مانده و جانهای رها شده از حقارت ها به عرصه حدود ناپذیر زیبایی ها نیز به پرواز آمده نمی توانند که حقیقت او را باز شناسند و لحظات و دقایق وجود او را بنمایانند.

من خود بار ها به سیمای نجیب و عارفانه مادر خیره شده و خواسته ام رموز این شیدایی و شگفته گی نشانه های این عشق پاک و مقدس را در خطوط رخسار او بیایم و حقیقت موج ها و هیجانهای این دریای توفنده و نا آرام را که ظاهر خاموش و آرام می نماید بشناسم، اما همه ای تلاشها بیهوده مانده و تنها تبسم عاجزانه، کودکانه و دردناک و توانفرسایی در برابر این پا فشاری و خواست کودکانه ام پدید گردیده است. اما نیک میدانم که او انسانی بود، زاد و پرورد. آیا چنین نیست که جهان بر محور این زیبایی در حرکت است؟ آیا جز این است که اگر این نیروی پر جاذبه و حیات بخش را از کاینات بگیرند، جهان عنصری سرد و خاموش خواهد ماند؟

بدون تردید هیچ موجودی به قداست مادر نمی رسد و ما نیز ناتوان تر از آنیم که تکیه گاه همه امیال درونی وی شویم جز آنکه او را پس از خداوند به نیکی و زیبایی بستایم و تا آخرین دم او را سپاس گویم.

از یک شاعر اروپایی نقلیست که میگوید: مادر از هر زیبایی، زیباتر است. تنها یک عیب دارد؛ و آن اینست که نمی ماند. مادر الگوی شفقت، محبت و فدا کاریست؛ مادر معیار اصالت و نجابت است.

مـــــادر

چشمان تو دریچه یی به سوی بهشت جاودان

دستان تو محراب دعایم لبخند تو سبدی از گلهای خوشرنگ و خوشبو

قلب تو تجلیگاه پروردگار عالمیان

روح تو بزرگتر از زمین و زمان و اشکهای تو پر بها تر از مروارید غلتان ...

ای مادر!

در شبستان گیسوانت آرام می گیرم

در طلوع چشمانت زندگی را باور می کنم

در سپیده دم لبخندت لذت زندگانی را در می یابم

از قلب تو درس محبت را می آموزم

از دستان تو نوازش را ...

و از اشکهای تو صفا و آرامش را ...



جمعه 22 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 14:14 ::  نويسنده : محمدعلی

مهمترین تفاوت میان http با https امنیت و حفظ اطلاعات مربوط به شماست. 
HTTP مخفف شده HyperText Transport Protocol است كه به زبان ساده یك پروتكل (یك زبان) جهت رد و بدل اطلاعات میان سرور و كاربر است.
لغت S است كه تفاوت میان HTTP و HTTPS را ایجاد می كند. لغت S مخفف كلمه Secure به معنی امن است.
در موقع ورود به وب سایت‌ها، به طور معمول عبارت //:http در جلوی آدرس سایت ظاهر می‌شود. این بدین معناست كه شما در حال بررسی سایت با استفاده از زبان معمول غیر امن هستید.
به زبان دیگر یعنی ممكن است شخص سومی (در اینجا شخص هر چیزی معنی می‌دهد، مانند برنامه كامپیوتری - هكر - …) در حال ثبت اطلاعات ارسال رد و بدل شده شما با وب سایتی كه در آن حضور دارید، باشد.
در صورت پر كردن فرمی در وب سایت، شخصی ممكن است به اطلاعات وارد شده بوسیله شما دسترسی پیدا كند. به این دلیل است كه هرگز نباید اطلاعات كارت‌های اعتباری اینترنتی خود را از پروتكل //:http در سایت وارد كنید.
اما در صورت شروع شدن نام وب سایت با //: https، این بدین معناست كه كامپیوتر شما در حال رد و بدل كردن اطلاعات با سایت با زبانی است كه شخص دیگری قادر به استفاده از آن نیست.
در اینجا چند نكته قابل تامل است:
1) در //:https اطلاعات ابتدا به كد تبدیل شده و به سرور ارسال می‌گردد. سپس این كد در سرور رمز گشایی شده و به زبان قابل فهم بر می‌گردد. این كار مقداری زمان بر بوده و بنابراین سرعت //:https از سرعت //:http كمتر است.
2) تعداد از شركت‌های امنیتی مانند Verisign و Goddady این سرویس را ارائه می‌دهند كه جهت تبدیل اطلاعات سروری كه شما به آن متصل شده‌اید به این سرور ها مراجعه می‌كند.
....

3) بعد از وارد شدن با پروتكل //:https، اطلاعاتی در رابطه با امنیت اعمال شده در سایت و گروه ارائه دهنده این امنیت نمایش داده می‌شود. این اطلاعات معمولا ( در اكثر مرورگر ها ) بصورت قفلی در پایین صفحه موجود بوده و بعد ازكلیك بر روی آن این اطلاعات را مشاهده خواهید كرد.
4) در هنگام ورود به این سایت‌ها حتما به اطلاعات امنیتی توجه كنید. ممكن است امنیت در كار نبوده و همه اینها با برنامه نویسی ساده‌ای برای شما نمایش داده شود.
5) جهت داشتن //:https هزینه ای ماهانه باید پرداخت گردد كه بر اساس سرعت آن (۱۲۸kb یا ۲۶۵kb یا …) متفاوت است. هر چه سرعت بیشتر، صاحب سرور باید هزینه بیشتری پرداخت كند.
6) پروتكل //:https معمولاً برای بانك‌ها، ایجاد حساب كاربری و ورودكاربری به پورتال‌ها - سرویس دهنده‌ها پیغام الكترونیكی - ..، خریداینترنتی و فروشگاه‌های اینترنتی، ورود به صفحات با اطلاعات سری و مهم وغیره استفاده می‌شود.
7) سود اصلی HTTPS جلوگیری از Sniff كردن اطلاعات هست. یعنی برای مقابله با دزدهای اطلاعاتی كه در مسیر قرار می گیرند. (به طور مثال شما هر اطلاعاتی را كه در حالت عادی از HTTP انتقال بدهید یك سازمان واسطه قادراست چه با مجوز و یا بدون مجوز از اطلاعات استفاده كند.)
8) سرور میزبان باید یك Public Key ثبت كند كه هزینه‌ای هم نخواهد داشت. اما اثبات اینكه آیا خود میزبان كسی كه ادعا می‌كند، هزینه بر است. اینكار بوسیله Verisign و غیره انجام می‌شود. بدین معنی كه با پرداخت هزینه به این سرویس دهنده، كاربران مطمئن می‌شوند كه سرور همان فردی یا سازمانی است كه خواهان وارد كردن اطلاعات خود هستند.

 


یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:50 ::  نويسنده : محمدعلی

 

 

محققان مرکز خدمات ایمنی اینترنت Cyber Defender با بررسی خطرناکترین فعالیت هایی که می توان به صورت آنلاین انجام داد به توضیح چگونگی محافظت در برابر این خطرات پرداخت.

 

 

 

تا چه اندازه به فعالیت های آن لاینی که انجام می دهید، وب سایت هایی که به آن مراجعه می کنید و حتی لینک هایی که در صفحات اینترنتی بر روی آن کلیک می کنید توجه دارید؟

شاید نتوان گفت تمامی فعالیت های آن لاین می توانند برای رایانه، کاربر و حریم خصوصی کاربر مخرب و خطرساز باشد اما به طور قطع تعدادی از این فعالیت ها هستند که انجام آنها به تنهایی می توانند مشکلات بزرگ و گاه غیر قابل جبرانی را برای کاربران به وجود آورند.

خطر اول:

فعال کردن گزینه «ورود من به سیستم را ثبت کن» (Keep me signed in) در رایانه های عمومی

راه محافظت:

ساده ترین راه حل این است که اگر از رایانه شخصی خود استفاده نمی کنید، هرگز این گزینه را فعال نکنید.

درباره رایانه های محل کارتان محتاط باشید زیرا تنها تا زمانی که در محل کارتان باشید در اختیار شماست و بقیه روز می تواند در دسترس دیگران باشد و دیگران نیز می توانند تمامی اطلاعات شخصی شما را به راحتی برای خود ارسال کنند.

اگر از مکانی عمومی به وب سایت های مانند گوگل، آمازون وارد شده اید، در پایان کار از خروج از وب سایت  اطمینان حاصل کنید. (Sign out)

برای حفظ حریم خصوصی خود پس از پایان کار با رایانه تاریخ مرورگر اینترنتی خود را پاک کنید.

برای جلوگیری از کنترل فعالیت های آن لاین خود می توانید از حالت «پنهانی» مرورگر خود استفاده کنید. این حالت در اینترنت اکسپلورر 8، InPrivate Browsing و در کروم گوگل New Incognito Window نام دارد.

هرگز هیچ رمز عبوری را بر روی مرورگر خود ذخیره نکنید، حتی اگر مرورگر از شما این را بخواهد زیرا افرادی دیگر می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.

خطر دوم:

به روز نکردن ویندوز، جاوا، ادوبی ریدر، ادوبی فلش

راه محافظت:

برنامه های جاوا، فلش و ریدر در صورت به روز رسانی نشدن به دلیل نقصهای ایمنی، مسئول بسیاری از آلودگی های رایانه ای هستند. ساده ترین راه خلاصی از چنین آلودگی هایی به روز رسانی دائمی این چند نرم افزار است، فلش برای به روز رسانی به صورت خودکار از شما تقاضا می کند اما برای به روز رسانی جاوا کاربر باید به صورت روزانه اقدام کند. همچنین ادوبی ریدر نیز از سیستم به روز رسانی خودکار برخوردار است.

از به روز رسانی سیستم عامل ویندوز اطمینان حاصل کنید. یکی از راه های این کار قرار دادن تنظیمات ویندوز بر روی به روز رسانی خودکار است. این کار رایانه و نقاط ضعف ایمنی سیستم های عامل را کمتر در دسترس هکرها قرار خواهد داد.

خطر سوم:

جستجوی شایعات درباره افراد مشهور یا موضوعات غیر اخلاقی

راه محافظت:

محافظت از این خطر دیگر نیازی به فکر کردن ندارد. به دلیل اینکه این موضوعات مواردی هستند که هکرها از گرایش ناخواسته تعداد زیادی از کاربران اینترنتی به آنها آگاهی دارند. از این موضوعات برای حمله های جدید به رایانه ها به خوبی استفاده می کنند، پس ساده ترین راه حل این است که دور چنین وب سایت ها و جستجوهای اینترنتی را خط بکشید.

در صورتی که مجبور به جستجوی چنین مفاهیمی هستید، از بخش های خبری سایت هایی مانند گوگل یا بینگ استفاده کنید زیرا این سایت ها از وب سایت های مرجع ارزیابی اولیه ای دارند و این می تواند از میزان احتمال آلوده شدن رایانه ها بکاهد.

زمانی که قصد جستجو در گوگل را دارید از آدرس https://www.google.com به جای http://www.google.com استفاده کنید زیرا این آدرس اطلاعات مورد نظر شما را به لایه ای محافظت شده و رمزگذاری شده ارسال می کند . این روش نیز می تواند میزان آلودگی به ویروسهای رایانه ای را در این شرایط کاهش دهد.

خطر چهارم:

استفاده از BitTorrent برای دانلود نرم افزارها، برنامه های تلویزیونی و فیلمهای تحت قانون حق تکثیر

راه محافظت:

فقط از وب سایت های قانونی و رسمی دانلود مانند iTunes، Hulu و دیگر وب سایتهای قانونی استفاده کنید و به هر قیمتی از سایتهای تورنت یا سیلابی حتی اگر آلوده به ویروس نیز نباشند، استفاده نکنید. زیرا برخی از تبلیغات ارسال شده بر روی این وب سایتها می توانند بدون انجام کاری خاص از جانب کاربر، رایانه را آلوده کنند.

اطلاعات و مطالب به سرقت رفته را دانلود نکنید.

هرگز اطلاعات و مطالب به سرقت رفته را دانلود نکنید!!

خطر پنجم:

بازی آنلاین در هر وب سایتی

راه محافظت:

در هنگام دانلود نرم افزارهای بازیهای رایگان بسیار احتیاط کنید زیرا اگر نرم افزار آلوده باشد می تواند رایانه را در خطر قرار دهد.

اطلاعات ورود به بازی خود را در اختیار غریبه ها قرار ندهید. در واقع هیچ نوع اطلاعات شخصی یا غیر شخصی خود را در اختیار همبازی های آنلاین خود قرار ندهید زیرا در این صورت و در ساده ترین حالت دارایی های مجازی خود را از دست خواهید داد و در بدترین حالت پولهایتان به سرقت خواهد رفت.

فریب حیله قدیمی «رازهای فارم ویل» را نخورید زیرا به این شکل یک ویروس تروجان را دانلود کرده اید و یا اطلاعات فیس بوک خود را در اختیار یک تبه کار مجازی قرار داده اید.

خطر ششم:

تنظیم نکردن بخش ایمنی فیس بوک و فعال گذاشتن گزینه قرار دادن اطلاعات در اختیار «همه»

راه محافظت:

تنظیمات ایمنی فیس بوک را با دقت مطالعه کنید و اجازه ندهید بخش «دوست دوستانم» امکان دیدن اطلاعاتی از قبیل شماره تلفن، تاریخ تولد و دیگر اطلاعات خصوصی را داشته باشند. از تمامی چنین اطلاعاتی می توان برای جعل هویت شما بر روی کارتهای اعتباری دیگر استفاده کرد.

تنها «دوستان» باید به لایه های شخصی تر اطلاعات شما دسترسی داشته باشند. از این رو در انتخاب «دوستان» خود دقت کنید.

خطر هفتم:

اتصال به شبکه های وایرلس ناشناخته

راه محافظت:

در مکانهای عمومی مانند فرودگاه ها و هتلها مراقب اتصال به شبکه های وایرلس ناشناخته باشید. برای مثال در یک هتل از انتخاب یک شبکه شناخته شده و قانونی اطمینان حاصل کنید. زیرا در حالی که شما از محیطی به ظاهر ایمن و واقعی در اینترنت استفاده می کنید، هکرها می توانند شما را تحت نظر داشته باشند.

تنظیم حالت استفاده در اماکن عمومی از لپ تاپ، ایمنی بیشتری برای آن به ارمغان خواهد آورد و به اشتراک نگذاشتن فایلهای مختلف در اماکن عمومی می تواند این ایمنی را افزایش دهد.

خطر هشتم:

استفاده از یک رمز عبور برای تمامی فعالیتهای آنلاین

راه محافظت:

به خاطر سپردن ده ها رمز ورود کار بسیار دشواری است و از این رو چیز عجیبی نیست که فردی از یک رمز عبور برای تمامی فعالیتهای آنلاینش استفاده کند. اما اگر همان یک رمز عبور نیز شناسایی شود کل زندگی آنلاین شما برای جهان آشکار خواهد شد.

رمزهای عبور مختلف را برای کارهای مختلف نگه دارید. برای مثال رمز عبور ایمیل خود را متفاوت از رمز ورود به شبکه اجتماعی خود انتخاب کنید.

مرورگرهای ویژه ای می توانند به شما در داشتن یک رمز ورود اصلی برای دسترسی به تمامی رمز ورودهایتان کمک کنند. به این شکل اگر برای خدمات مختلف آنلاین رمزهای متفاوتی داشته باشید تنها با به یاد سپردن یک رمز عبور می تواند تمامی آنها را در زمان نیاز مشاهده کنید.

خطر نهم:

تلاش برای گرفتن آی-پد، پلی استیشن 3 و یا دیگر ابزارهای الکترونیکی به صورت رایگان

راه محافظت:

منطقی باشید، هرگز کسی یک آی-پد رایگان به شما نخواهد داد، پس فریبش را نخورید.

از هر نوع بذل و بخشش آنلاین که هیچ برند مشهوری از آن پشتیبانی نمی کند روگردان باشید، حتی اگر این پیشنهاد تحت حمایت برندهای آنلاین باشد.

به بسته نرم افزاری ایمنی به روز شده ای مجهز باشید زیرا نرم افزارها معمولا می توانند چنین پیشنهادهای تبهکارانه ای را ردیابی کرده و از فریب خوردن شما جلوگیری کنند.



یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:46 ::  نويسنده : محمدعلی

 

 
 
 

هشتاد و یکمین مراسم جوایز اسکار که در 22 فوریه سال جاری برگزار خواهد شد با موج وسیعی از حملات خرابكاران در اینترنت روبروست.

اسكر


بسیاری از شرکت‌های امنیتی هشدار داده‌اند که نامه‌های الکترونیک، لینک‌های اینترنتی و سایت‌ها و صفحاتی که به نحوی به مراسم اسکار مربوط می‌شوند، ممکن است عاملی برای آسیب‌پذیر کردن رایانه‌ها، انجام نفوذهای غیرمجاز و سرقت اطلاعات محرمانه کاربران باشند.

بنابر گزارش PandaLabs ، مرکز تشخیص و کشف کدهای مخرب رایانه‌ای، اغلب حملات تخریبی که در پوشش اخبار و اطلاعات مربوط به جوایز اسکار انجام می‌شوند، از طریق صندوق‌های پست الکترونیک فعال می‌گردند؛ بنابراین به کاربران اینترنت توصیه می‌شود که مراقب نامه‌ها و پیغام‌های دریافتی خود باشند و رایانه خود را به ابزار ضدهرزنامه مجهز کنند.

همچنین لابراتورهای امنیتی پاندا در گزارش جدید خود اعلام کرد که سوءاستفاده از عنوان شخصیت‌های مشهور هنری و سینمایی مانند بازیگران هالیوود عامل مهمی در انتشار کدهای مخرب رایانه‌ای و شیوع آلودگی‌های اینترنتی در سال گذشته میلادی بوده است و هدف قرار گرفتن مراسم اسکار در سال جاری، نخستین حملات جدی خرابکاران علیه کاربران سینمادوست اینترنت در سال 2009 محسوب می‌شود.

بررسی‌های دیگر پاندا نشان داده است که در سال 2008، برد پیت و تام کروز، دو نام مشهوری بودند كه هدف بیشترین سوءاستفاده خرابكاران در طراحی و اجرای حملات اینترنتی قرار گرفتند. بریتنی اسپیرز، آنجلینا جولی و جسیکا آلبا نیز نام‌های دیگری بوده‌اند که حاشیه‌های اخلاقی و حرفه‌ای آنها دستمایه خرابکاران برای آلوده کردن شبكه جهانی اینترنت گردید.


به نظر می‌رسد مراسم اسکار امسال محک جدی شرکت‌های امنیتی در مقابله با حملاتی است که با سوءاستفاده از نام‌های مشهور هنری و سینمایی کاربران اینترنت را فریب می‌دهند. اما از طرف دیگر این شرکت‌ها نقش کاربران اینترنت را نیز در کنترل انتشار آلودگی مهم می‌دانند و به آنها توصیه می‌كنند تا از باز كردن نامه‌های ناشناس و كلیك بر روی لینك‌های نامشخص با موضوع مراسم اسكار یا نام‌های مشهور هنری خودداری كنند.



یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:43 ::  نويسنده : محمدعلی
 

 

ارسال كنندگان هرزنامه های اینترنتی و ویروس نویسان برای فریب كاربران اینترنت و آلوده نمودن رایانه های آنها به ویروس به حقه جدیدی متوسل شده اند.

شركت امنیتی مك آفی اعلام كرد كه به تازگی نامه های الكترونیكی برای برخی كاربران وب ارسال می شود كه ادعا می شود حاوی اطلاعاتی در مورد یك بسته پستی است.
حقه تروجانی ویروس نویسان برای فریب كاربران اینترنت

ارسال كنندگان این هرزنامه ها در متن نامه نوشته اند كه بسته ای در تاریخ اول جولای برای كاربر ارسال شده ولی به مقصد نرسیده و مخاطب برای پیگیری وضعیت آن باید فایل ضمیمه شده به نامه الكترونیك را باز كند.

فایل ضمیمه این نامه الكترونیك حاوی یك تروجان است كه پس از اجرا اطلاعات شخصی كاربر را به سرقت برده وبرای چند سایت كاریابی ارسال می كند.

تاكنون موارد متعددی از ارسال این هرزنامه در نقاط مختلف جهان و به خصوص آمریكا گزارش شده است. مك آفی به كاربران اینترنت توصیه كرده در صورت دریافت چنین نامه هایی آنها را به سرعت پاك كنند.



یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 18:5 ::  نويسنده : محمدعلی

 

 

کدهای مخفی موبایل

براي دستيابي به شماره نسخه نرم افزار ، تاريخ ويرايش آن و نوع سازگاري GSM مي توانيد از كد #0000#* استفاده كنيد. پس از وارد كردن اين كد ، اطلاعاتي به صورت زير براي شما نمايش گذاشته مي شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1

خط اول بيانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاريخ ويرايش نرم افزار و خط آخر نمايانگر نوع سازگاري GSM مي باشد (به دليل اينكه " سازگاري GSM " داراي مبحث گسترده اي است و تا حدودي تخصصي مي باشد ، لزا از توضيح آن در اين مقاله صرفنظر مي گردد).

3) پردازش سيگنال:
تلفن هاي همراه NOKIA داراي قابليت منحصر به فردي براي تغيير در نحوه پردازش سيگنال مي باشند. به اين ترتيب كاربر مي تواند به دلخواه كيفيت مكالمه را افزايش دهد و يا اينكه به عمر شارژ باطري خود بيافزايد. براي اين منظور تلفن هاي همراه NOKIA داراي دو ويژكي EFR و HFR مي باشند.

Enhanced Full Rate) EFR) : با فعال نمودن اين ويژگي ، كيفيت مكالمه شما افزايش مي يابد. علت اين امر استفاده از تكنولوژي فشرده سازي جديد ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) مي باشد. اين تكنولوژي سبب افزايش كيفيت صدا با همان نرخ تبادل بيت در تكنولوژي قديمي LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) مي شود. با توجه به اينكه در هر دو تكنولوژي از نرخ تبادل ۱۳ كيلو بيت استفاده مي شود ، لزا اكثر شبكه هاي GSM با اين تكنولوژي جديد سازگار مي باشند. قابل توجه است كه پس از فعال نمودن اين قابليت ، به دليل افزايش پردازش بر روي سيگنال ، نياز به انرژي بيشتري مي باشد ، لزا در حدود ۵ درصد از عمر شارژ باطري شما كاسته مي شود كه البته در مقابل افزايش كيفيت مكالمه نرخ قابل توجهي به شمار نمي آيد و مي توان از آن صرفنظر كرد. براي استفاده از ويژگي EFR كافي است كه كد #3370#* را بر روي دستگاه خود وارد كنيد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي EFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #3370# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت. استفاده از EFR به كاربران توصيه مي گردد.

(Half Rate Mode) HFR : با فعال نمودن اين ويژگي ، از كيفيت مكالمه شما كاسته شده و در عوض به ميزان ۳۰ درصد به عمر شارژ باطري شما افزوده مي گردد. استفاده از اين ويژگي تنها زماني توصيه مي گردد كه شارژ باطري تلفن شما بسيار محدود مي باشد و لذا نيازمند آن مي باشيد كه در مصرف باطري صرفه جويي كنيد. براي فعال نمودن اين ويژگي تنها كافي است كه كد*#4720#روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي HFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #4720# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت.

در پايان اين بخش متذكر مي شوم كه كدهاي پردازش سيگنال ممكن است در بعضي از گوشي هاي جديد NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است كه در اين سري از گوشي ها ، ويژگي هاي EFR و HFR به صورت اتوماتيك كنترل مي شوند و نيازي به دخالت كاربر براي تنظيم آنها وجود ندارد و لزا پس از وارد كردن كد هاي فوق هيچ عكس العملي را از گوشي نخواهيم ديد.



4) نمايش وضعيت SIM Clock :

هر تلفن همراه براي اعلام وضعيت خود در شبكه ، به طور مكرر اقدام به ارسال پالس هاي منظمي مي كند. با توجه به اينكه ارسال هر پالس نيازمند مصرف انرژي مي باشد ، لزا مي تواند از عمر شارژ باطري بكاهد. براي اين منظور ويژگي خاصي براي شبكه هاي GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن هاي همراه را از ارسال اينگونه پالس ها باز دارند. تلفن هاي همراه NOKIA داراي اين قابليت مي باشند تا كاربر را از وضعيت شبكه GSM و پشتيباني آن از اين ويژگي ، مطلع سازند. فعال بودن اين ويژگي مي تواند تاثير به سزايي در مصرف انرژي باطري داشته باشد. براي اطلاع از وضعيت فوق مي توانيد كد #746025625#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. توجه نماييد كه استفاده از اين كد هيچ قابليت خاصي را فعال نمي نمايد و تنها براي آگاهي از وضعيت SIM Clock مي باشد. قابل ذكر است كه شبكه تلفن همراه ايران از اين سيستم پشتيباني مي نمايد.


5) منوي مخفي گارانتي :

در تلفن هاي همراه NOKIA يك منوي مخفي وجود دارد كه حاوي اطلاعات مفيدي براي تعميركاران گوشي هاي موبايل مي باشد. براي دست يابي به اين منوي مخفي ، كافي است كد #92702689#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام شما وارد يك منوي مخفي مي شويد كه شامل گزينه هاي زير مي باشد :

1) نمايش شماره سريال گوشي

2) تاريخ ساخت گوشي

3) تاريخ آخرين تعمير انجام شده بر روي گوشي (البته اگر در گذشته تعميري بر روي آن انجام گرفته باشد)

4) نشان دهنده زمان مكالمات انجام شده با گوشي مورد نظر (اين تايمر را با هيچ روشي نمي توان پاك نمود)

5) ايجاد توانايي برقراري تبادل اطلاعات كاربر (در صورت وجود لوازم مورد نياز)

براي خارج شدن از اين منو ، يك بار تلفن خود را خاموش كنيد و سپس دوباره آن را روشن نماييد.



6) تلفن همراه NOKIA به عنوان ابزار استراق سمع :

ابتدا تلفن خود را بر روي حالت Silent (بي صدا) تنظيم نماييد ، سپس نگاهي به اتصالات فلزي زير دستگاه موبايل (در كنار محل اتصال كابل شارژر) خود بياندازيد. حال پين هاي سوم و چهارم از سمت چپ را به وسيله يك تيغه فلزي به يكديگر متصل نماييد. در اين هنگام نرم افزار موبايل هنگ مي كند و منوي Headset به طور اتوماتيك فعال مي گردد و عبارت Headset بر روي صفحه نمايانگر مي شود. از منوي Headset ، ويژگي Automatic Answer را فعال نماييد. حال گوشي خود را در محل مورد نظر براي استراق سمع قرار داده و از جاي ديگر به آن تلفن كنيد. پس از مدت كوتاهي تلفن شما به طور اتوماتيك ارتباط را برقرار كرده و شما قادر خواهيد بود تا صداي محيط را بشنويد. توجه نماييد كه براي از كار انداختن اين ويژگي تنها بايد دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظيمات پيش فرض كارخانه " برگردانيد.



7) منوي جديد در تماس هاي اضطراري :
با استفاده از اين كد شما قادر خواهيد بود تا با تلفن هاي اضطراري مانند ۱۱۰ ، ۱۱۸ و ... به طور رايگان تماس حاصل نماييد. براي اين منظور كد *3001#12345# را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام منويي در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراري تماس رايگان با شماره هاي اضطراري خواهد نمود. قابل ذكر است كه كاركرد اين ويژگي بستگي به شبكه GSM دارد و ممكن است در بسياري از شبكه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزينه براي برقراري تماس باشيد.



درآمدي بر كدهاي امنيتي تلفن هاي همراه :
به منظور حفظ سيم كارت و گوشي تلفن همراه از دسترسي غير مجاز ، كدهاي خاصي در نظر گرفته شده است. در زير به بررسي عملكرد اين كدها مي پردازيم.

1) Security Code : اين كد بر روي دستگاه تلفن تنظيم مي شود و در گوشي هاي NOKIA به طور پيش فرض برابر 12345 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بعضي از امكانات تلفن را محدود نمود. در گوشي هاي موبايل NOKIA ، اگر اين كد ۱۰ بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت ۵ دقيقه از پذيرش كد جديد خودداري مي كند.

2) PIN Code : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن بايد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت است و به طور پيش فرض برابر 1234 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به سيم كارت و بسياري از قابليت هاي شبكه را محدود نمود. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK خواهيد داشت.

3) PIN2 Code : اين كد نيز مانند PIN بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن مي توان به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد به صورت پيش فرض برابر 5678 تنظيم شده و از ثبت آن بر روي سند سيم كارت خودداري شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به اين كد تا حال حاضر مي باشد. شايد در آينده اي نزديك با ارائه خدمات جديد از سوي شركت مخابرات ، اين كد نيز به صورت فراگير اعلام گردد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بسياري از امكانات شبكه را محدود كرد. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN2 قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK2 خواهيد داشت.

4) PUK Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

5) PUK2 Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN2 قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

6) Barring Password : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي گردد و در هنگام استفاده از سرويس مسدود سازي شماره تلفن ها استفاده مي گردد. براي دريافت اين كد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد.


قابل ذكر است كه تمامي كدها به غير از PUK و PUK2 قابل تغيير مي باشند و بدين منظور مي توانيد از منوهاي مربوطه تلفن همراه خود استفاده نماييد.


8) نحوه آزاد سازي سيم كارت هاي قفل شده بر روي PIN و PIN2 :

همانطور كه بيان شد ، اگر ۳ بار كدهاي PIN و PIN2 را اشتباه وارد كنيد ، سيم كارت شما بر روي كد اشتباه قفل مي گردد و ديگر نمي توانيد از آن استفاده كنيد. براي آزاد سازي سيم كارت از قفل بايد به كدهاي PUK و PUK2 آگاه باشيد.

1) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK در كد زير ، تنها PUK Code ثبت شده بر روي سند سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN ، كد PIN جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN Again ، كد PIN جديد را تكرار كنيد.

**05*PUK*New PIN*New PIN Again*#



2) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN2 : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK2 در كد زير ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روي سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN2 ، كد PIN2 جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN2 Again ، كد PIN2 جديد را تكرار كنيد.


یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:54 ::  نويسنده : محمدعلی

 
شركت امنیتی سیمانتك به مناسبت چهلمین سال‌روز تولد اینترنت فهرستی از بدترین تهدیدات وب در طول تاریخ اینترنت را منتشر كرد.
 

- ویروس I Love YOU:

چه‌كسی ایمیلی را كه عنوان آن I Love YOU است؛ باز نخواهد كرد؟ تا ماه می سال 2000 آلودگی 50 میلیون رایانه به این ورم گزارش شد. پنتاگون، سازمان جاسوسی سیا و پارلمان انگلیس به منظور جلوگیری از آلوده شدن به این تهدید، سیستم‌های ایمیل خود را بستند.

این ورم كه به نام‌های دیگری همچون Loveletter و TheLoveBug معروف بود و برای اولین بار در سوم ماه می ‌سال ‌2000 در هنگ‌كنگ كشف شد، از فهرست تماس‌های برنامه اوت لوك مایكروسافت برای انتشار استفاده می‌كرد و با جست‌وجوی اطلاعات شخصی و كلمات عبور موجود در رایانه‌ آلوده، آن‌ها را در اختیار هكرها قرار می‌داد.

پس از تحقیقات بسیار در نهایت مشخص شد كه طراح اصلی این ویروس در فیلیپین ساكن است اما به این علت كه در این كشور هیچ قانونی برای مبارزه با ویروس‌نویسی وجود نداشت، كوچك‌ترین مجازاتی برای طراح I LOVE YOU در نظر گرفته نشد.

 

- كانفیكر:

ورم كانفیكر زیرساخت جهانی و مطمئنی برای جرایم سایبر ایجاد كرد و به سازندگانش امكان داد از راه دور برروی رایانه‌های آلوده نرم‌افزار نصب كنند. این ورم احتمالا برای ایجاد بوت نت - شبكه رایانه‌های آلوده - به‌كار گرفته شد كه برای ارسال هرزنامه، سرقت اطلاعات شخصی و هدایت كاربران به سایت‌های كلاهبرداری به خلافكاران اینترنتی كرایه داده می‌شد.

كانفیكر كه به گفته محققان سیمانتك، در روز 50 هزار رایانه را آلوده می‌كرد، برنامه خودتكثیر شونده‌ای بود كه از شبكه‌ها و رایانه‌های دارای آسیب‌پذیری‌های ترمیم نشده و همچنین با پنهان شدن در حافظه‌های USB برای انتشار سوءاستفاده می‌كرد.

شركت نرم‌افزاری مایكروسافت یك جایزه 250 هزار دلاری برای اطلاعاتی كه به دستگیری سازندگان آن كمك كند، تعیین كرد.

-ملیسا:

ویروس ملیسا توسط دیوید ال اسمیت نوشته شده و با آغاز فعالیت در 26 ماه مارس 1999 توجه تمامی رسانه‌های خبری جهان را به خود معطوف ساخت. آمارهای موجود نشان می‌دهد كه این ویروس حدود ‌15 تا ‌20 درصد از تمام رایانه‌های تجاری جهان را آلوده ساخت.

انتشار ملیسا به قدری سریع بود كه شركت‌های مایكروسافت، اینتل و شماری از دیگر شركت‌ها را مجبور ساخت به منظور اجتناب از خسارات ناشی از انتشار ویروس جدید، تمامی ‌سیستم‌های پست الكترونیك خود را غیرفعال كنند. این ویروس بین سال 1999 تا 2005 تهدید مورد توجهی بود كه اینترنت را فراگرفت.

-اسلمر:

این ورم كه انتشارش بسیار سریع بود، موفق شد به طور موقت اینترنت را به زانو درآورد. این تهدید به قدری گسترده بود كه برخی از كشورها به اشتباه آن را حمله سازمان یافته‌ای علیه خود تصور كردند. اسلمر كه ‌در ‌25 ماه ژانویه‌ ‌2003 شروع به فعالیت كرد، تنها در طول ‌10 دقیقه ‌75 هزار رایانه را آلوده كرد تا در آن زمان ركورد بی‌نظیری را از خود به جای بگذارد.

- Nimda:

ورمی كه برای نخستین بار در سال 2001 به طور انبوه ایمیل شده و از روش‌های متعدد برای ارسال استفاده می‌كرد، در ظرف 22 دقیقه شایع‌ترین ورم در اینترنت شد؛ نام این ورم تلفظ برعكس كلمه admin بود.

- Code Red:

یك ورم رایانه‌یی بود كه در ‌31 ماه ژوییه ‌2001 با استفاده از آسیب‌پذیری در IIS مایكروسافت، سرورهای شبكه را مورد حمله قرار داد و این شركت را ناچار ساخت برای رفع این مشكل بسته‌ امنیتی عرضه كند. Code Red كه به Baby نیز معروف بود، برای وارد كردن حداكثر خسارت طراحی شده بود و به محض آلوده كردن یك وب‌سایت كه توسط سرور آلوده شده كنترل می‌شد، پیامی با مضمون «سلام، به آدرس اینترنتی http://www.worm.com خوش آمدید؛ هك شده توسط چینی‌ها» را نمایش می‌داد. در اوج فعالیت، شمار وب‌سایت‌های میزبان این ورم به 359 هزار رسید.

- بلستر:

 

این ورم كه در تابستان 2003 شروع به فعالیت كرد حاوی دستوراتی بود كه حمله انكار سرویس علیه windowsupdate.com به‌راه می‌انداخت و شامل پیامی با مضمون «بیل گیتس چرا این كار را امكان‌پذیر كردی؟ از پول درآوردن دست بردار و نرم‌افزارت را ترمیم كن» بود.

-ساسر:

 

این ورم در سال 2004 با بهره‌برداری از آسیب‌پذیری در پورت شبكه منتشر ‌شد یعنی نیازی به دخالت كاربر نداشت. ساسر لطمات زیادی به بار آورد كه می‌توان به لغو پروازهای شركت هواپیمایی دلتاایرلاینز در پی آلوده شدن رایانه‌های آن به این ورم و اختلال در سیستم‌های بسیاری از شركت‌ها اشاره كرد.

ساسر توسط یك جوان ‌17 ساله‌ آلمانی كه دانش‌آموز دوره‌ متوسطه بود نوشته و در هجدهمین سالروز تولدش منتشر شد. نویسنده این ورم در دادگاه گناهكار شناخته شد ولی به به دلیل نرسیدن به سن قانونی محكومیتش به تعویق افتاد.

- استورم:

این ورم كه در سال 2007 شروع به فعالیت كرد مانند بلستر و ورم‌های دیگر حمله انكار سرویسی را علیه سایت مایكروسافت به‌راه انداخت. در طول آزمایش سیمانتك، یك رایانه آلوده به این ورم تقریبا 1800 ایمیل در طول پنج دقیقه ارسال كرد. برآورد شمار رایانه‌هایی كه توسط ورم استورم آلوده شدند طبق گزارش منابع امنیتی مختلف از یك تا 10 میلیون متغیر است.

-موریس:

ورم موریس یا ورم اینترنت كه بدون آن تهدیدات فعلی وجود نداشتند، نخستین ورم اینترنتی به شمار می‌رود كه بدون نیت بد ایجاد و در سال 1988 منتشر شد. موریس با بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های متعدد برای انتشار در سیستم‌های یونیکس طراحی شده بود اما حاوی خطایی بود كه موجب شد بیش از اندازه منتشر شده و نزدیک به 10 درصد از سیستم‌های متصل به اینترنت را که بیش از 60 هزار رایانه برآورد شده بودند، از کار انداخت.

در زمانی که این ورم منتشر شد اینترنت هیچ ترافیک یا وب‌سایت تجاری نداشت و خسارت به محققان در سازمان‌های دولتی، دانشگاه‌ها و شرکت‌هایی محدود بود که برای تبادل ایمیل و فایل از شبکه استفاده می‌کردند. با این همه حمله‌ مذکور توسط نشریه‌های کثیرالانتشاری مانند نیویورک تایمز پوشش داده شد و زنگ خطر درباره ایرادهای نرم‌افزاری را برای جامعه مهندسی اینترنتی به صدا درآورده و امنیت شبکه را به‌عنوان یک حوزه‌ معتبر تحقیق و توسعه مطرح کرد.

 


یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 17:51 ::  نويسنده : محمدعلی

 

 

 

تنها نجات یافته ی کشتی، اکنون به ساحل این جزیره دور افتاده، افتاده بود. او هر روز را به امید کشتی نجات، ساحل را و افق را به تماشا می نشست. سرانجام خسته و نا امید، از تخته پاره ها کلبه ای ساخت تا خود را از خطرات مصون بدارد و در آن لختی بیاساید. اما هنگامی که در اولین شب آرامش در جستجوی غذا بود، از دور دید که کلبه اش در حال سوختن است و دودی از آن به آسمان می رود. بدترین اتفاق ممکن افتاده و همه چیز از دست رفته بود. از شدت خشم و اندوه در جا خشک اش زد. فریاد زد: « خدایــــــــــــا! چطور راضی شدی با من چنین کاری بکنی؟ » صبح روز بعد با صدای بوق کشتی ای که به ساحل نزدیک می شد از خواب پرید. کشتی ای آمده بود تا نجاتش دهد. مرد خسته، و حیران بود. نجات دهندگان می گفتند: "خدا خواست که ما دیشب آن آتشی را که روشن کرده بودی ببینیم"



جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 21:26 ::  نويسنده : محمدعلی

 

 

 

 

چقدر خنده داره که یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست. ولی ۹۰ دقیقه بازی یک تیم فوتبال مثل باد می گذره!

چقدر  خنده داره که صد هزارتومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه اما وقتی که با همون مقدار پول به خرید می ریم کم به چشم میاد!

چقدر خنده داره که یک ساعت عبادت در مسجد طولانی به نظر میاد اما یک ساعت فیلم دیدن به سرعت  می گذره!

چقدر  خنده  داره  که وقتی می خوایم عبادت و دعا کنیم هر چی فکرمیکنیم چیزی  به فکرمون نمیاد تا بگیم اما وقتی که می خوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم

چقدر خنده داره که وقتی مسابقه ورزشی تیم محبوبمون به وقت اضافی میکشه  لذت می بریم و از هیجان تو پوست خودمون نمی گنجیم اما وقتی مراسم دعا و نیایش طولانی تر از حدش می شه شکایت می کنیم و آزرده خاطر می شیم!

چقدر  خنده  داره که خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته اما  خوندن صد سطر از پرفروشترین کتاب رمان دنیا آسونه !

چقدر  خنده  داره  که  سعی می کنیم ردیف جلو صندلی های یک کنسرت یا مسابقه رو رزرو کنیم اما به آخرین صف نماز جماعت یک مسجد تمایل داریم!

چقدر خنده داره که برای عبادت و کارهای مذهبی هیچ وقت زمان کافی در برنامه روزمره خود پیدا نمی کنیم اما بقیه برنامه ها رو سعی می کنیم تا آخرین لحظه هم که شده انجام بدیم!

چقدر خنده داره که شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور می کنیم اما   سخنان  قران  رو به  سختی  باور می کنیم!

چقدر خنده داره که همه مردم می خوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنند و یا کاری در راه خدا انجام بدند به بهشت برن!

چقدر  خنده داره که وقتی جوکی رو از طریق پیام کوتاه و یا ایمیل به
دیگران ارسال می کنیم به سرعت آتشی که در جنگلی انداخته بشه همه جا رو فرا می  گیره  اما وقتی سخن و پیام الهی رو می شنویم دو برابر در مورد گفتن یا نگفتن اون فکر می کنیم!

 

خنده داره اینطور نیست؟
دارید می خندید ؟
دارید فکر می کنید؟

 

این حرفا رو به گوش بقیه هم برسونید و از خداوند سپاسگزار باشید
که او خدای دوست داشتنی ست.
آیا این خنده دار نیست که وقتی می خواهید این حرفا را به بقیه بزنید
خیلی  ها  را  از لیست خود پاک می کنید؟ به خاطر اینکه مطمئنید که اونا به  هیچ چیز اعتقاد ندارند.این  اشتباه  بزرگیه اگه فکر کنید دیگران اعتقادشون از ما ضعیف تره …….



جمعه 15 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 21:23 ::  نويسنده : محمدعلی